Mustafa Kemal İlkokulu

WEB https://erzurummustafakemal.meb.k12.tr
Adres : YUNUSEMRE MAH. CENK CAD. MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU BLOK NO: 13 PALANDÖKEN / ERZURUM
VİZYON : Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim yönetimine taşıyan örnek ve önder birim olmak. Okulumuzun bu günkü değerlerini ortaya çıkararak gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerlerin neler olduğunu belirlemek. Evrensel değerlere uygun olarak ırk, din, cinsiyet ayrımı yapmadan tüm insanlara eşit davranmak.
MİSYON : Etkinlik ve verimliliği sağlamak, kaliteyi artırmak için yönetimi sistemli bir şekilde değerlendirerek geliştirme faaliyetlerini sürekli kılmaktır.Çocuk eğitimi dünyanın en önemli işidir. Bu konuda kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak en önemli arayışımızdır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :